KOLLEKTION TILL FÖRMÅN FÖR MÄNNISKOR PÅ FLYKT


För att uppmärksamma vårt 1-årsjubileum har Vi Gör Vad Vi Kan tillsammans med klädmärket One We Like och illustratören Erica Jacobson tagit fram en minikollektion bestående av en t-shirt och en affisch.

Klädmärket One We Like drivs av Vicky Springfeldt, som tog initiativet till det här fina projektet. 

– När jag kom i kontakt med Vi Gör Vad Vi Kan under hösten 2015 blev jag väldigt imponerad av deras arbete och enorma engagemang – och att vanliga människor verkligen kan göra skillnad! Så det var naturligt för mig att fråga om de skulle vilja samarbeta på något sätt, säger Vicky Springfeldt grundare av One We Like. Resultatet blev en unik produkt där alla pengar går till att hjälpa människor på flykt. Jag är verkligen jätteglad och stolt över vårt samarbete.

Vi blev jätteglada när Vicky hörde av sig med sin idé. Det är ju precis det som VGVVK har handlat om från början – att alla kan göra skillnad. Vi hoppas att många kommer vilja bidra genom att bära t-shirten och sätta upp affischen i sina hem, men också inspireras till att ta egna initiativ för att hjälpa människor på flykt.

Den 10 december kommer vi fira att kollektionen är ute på Taverna Brillo. Mer info om det snart!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *