CLOWNERNA ROCKAR ROCKRINGAR MED TONÅRINGAR I MORIA

17 september 2016No Comments!

Clownerna avslutade den här resan med att göra en föreställning och en workshop för ensamkommande tonårskillar i Moria. Johanna Abrahamsson berättar om sin upplevelse.
”Eftermiddagens workshop med de ensamkommande tonårskillarna i sektion A och B har börjat redan innan vi kommer, med musik och dans. Vi hakar på och tar fram rockringar, käglor och flowersticks. Tonåringarna har nyligen fått veta att de numera dagligen kan röra sig fritt utanför lägret mellan klockan 14 och 20, och en grupp killar som är på väg ut vänder när de ser oss komma och väljer att vara med i workshopen istället. Ett par killar börjar spontant träna huvudstående, flickflacks och volter. När vi går ut hör vi hur musiken fortsätter och de applåderar och hejar på varandra. Trötta, men glada, beger vi oss tillbaka för att packa inför hemresan imorgon.”
Vi Gör Vad Vi Kan vill tacka alla er som skänkt pengar så att den här resan blev verklighet, samt förstås gänget från Clowner Utan Gränser och Rädda Barnen för den här resan. Vi ser redan fram emot nästa!
På bilden

14352126_1692267647766571_7898300899303912680_o

Rädda Barnen: Giulia Spini, Nahedeh Rashti och Nefeli Bonanou.
Clowner utan Gränser: Anneli De Wahl, Dave Braunsthal och Johanna Abrahamsson.

Du kan stödja Vi Gör Vad Vi Kans arbete för människor på flykt genom att swisha ett bidrag till 123 5949 409 eller göra en insättning på BG 141-2295.
#vigorvadvikan

Comments are closed.