SENASTE NYTT FRÅN CLOWNERNA PÅ LESBOS

11 september 2016No Comments!

Vi fick precis en rapport från Clowner Utan Gränsers team på Lesbos. Vi låter dem själva berätta:
"De senaste dagarna har vi gjort workshops och spelat föreställningar i flyktinglägret Kara Tepe. Ett läger med en liten mini-amfiteater på tre våningar, som vi under veckan fyllt två gånger med drygt 350 personer i blandade åldrar.

Under workshopparna har vi gjort balansövningar, pyramider och tillverkat jongleringsbollar. Varenda unge vill prova att balansera på clownerna! Vi har också gjort teaterövningar och skickat runt osynliga bollar som förvandlats till sprattlande fiskar och glödheta potatisar.

Dagarna har avslutats med att vi sjungit och dansat loss till clownen Papa-Daves glada ukulelelåtar."
/Clownerna på Lesbos

Du kan stödja Vi Gör Vad Vi Kans arbete för människor på flykt genom att swisha ett bidrag till 123 5949 409 eller göra en insättning på BG 141-2295.

Comments are closed.