CLOWNERNA PÅ PLATS!

25 maj 2016No Comments!

Nu är clownerna Britt, Dolores och Roberto från Clowner utan gränser framme på Lesbos! De spelar sina otroligt uppskattade föreställningar i olika läger, bland annat i Kara Tepe och Silver Bay. I det sistnämnda lägret bor många familjer som är särskilt utsatta och clownerna är ett välkommet avbrott i den tuffa vardagen. Häromdagen fick omkring 40 barn se clownernas sprudlande föreställning som avrundades med en workshop där alla deltog.

I lägret i Kara Tepe har clownerna varit ett återkommande inslag och flera av barnen känner vid det här laget igen den färgglada truppen. Efter clownernas föreställning visar barnen numera själva upp delar av uppträdandet. Det leks och kastas osynliga bollar högt upp i luften. Slängkyssar far kors och tvärs med sån kraft att man faller omkull när man blir träffad. Love-bombing när den är som finast :heart:

När det är dags att runda av ställs alltid frågan ”Tomorrow?”. Och clownerna lovar att de kommer tillbaka. <3 #vigorvadvikan

 
Comments are closed.