Ett plan kommer lastat… med clowner!

4 december 2015No Comments!

Som vi berättade nyligen bidrar Vi Gör Vad Vi Kan till att Clowner Utan Gränser kan åka och utföra sitt viktiga arbete på Lesbos. Den första resan ner går redan idag!

I veckan fick vi den här härliga bilden på artisterna Oldoz Javidi, Carolina Lennryd och Jonas Sjögren som har repeterat för fulla muggar för att göra sig redo att leverera skratt till barnen på flykt. Clownernas fantastiska arbete ger barnen lite andrum i en kaotisk tillvaro och hjälper dem att hitta tillbaka till leken igen efter alla traumatiska upplevelser.

Till Clowner Utan Gränser bidrar Vi Gör Vad Vi Kan med finansiering av tre resor för tre clowner (två resor nu i december, den sista i början av nästa år). Vi betalar resorna ner till Grekland, boende, hyrbilar och material, så att clownerna kan underlätta för barn i lägren på Lesbos under totalt sex veckor.

Summan som Vi Gör Vad Vi Kan står för är totalt 175 000 kronor, och det är era donationer som gör det här möjligt. Stort tack för att ni hjälper oss att hjälpa! <3
#vigorvadvikan

Comments are closed.