TACK FÖR EN FANTASTISK INSATS!

5 oktober 2015No Comments!

I helgen blev ytterligare över 2500 lådor sorterade, packade och klara att skickas till människor på flykt! Vi vill rikta ett varmt tack till våra fantastiska volontärer som lade in växel efter växel båda dagarna för att hinna med så mycket som möjligt, vilken insats! Att vissa av er dessutom tog med frukt från era trädgårdar och hembakt fika? heart emoticon

Vi vill också tacka Arriva som bussade våra Stockholmsvolontärer tur och retur till Enköping, och Fredrik Wikingsson, Kristoffer Triumf och Alla mina kamrater-gänget med Martin Soneby, Fritte Fritzson, Nisse Hallberg och David Sundin för att ni med kort varsel ställde upp och gjorde bussresorna minnesvärda. Tack även till Per Nyström och Kelly Smisk som ställde upp som DJs och till Joxaren/David Giese och Frida Rydén som fixat spellistor och mixar som bidrog till den härliga stämningen på plats.

Och så vill vi förstås rikta ett varmt tack till våra sponsorer, Helenas foodtruck, ICA Supermarket Västerhallen, Max Enköping, Café Magnifik, Vitamin Well, Loka, Löfbergs lila och Specsavers Enköping, som såg till att alla fick mat, dryck och energipåfyllning under helgen.

Comments are closed.